Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2031 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
NoOs napisał:
tak gabriel uderz w stol a nozyce sie odezwa A NO WŁAŚNIE....
BO WIDZISZ.... mnie akurat się wyświetlają komentarze do Twojego profilu i co tam widać w pierwszym z brzegu ....
ANO ...proszę :

>> "Zyga22" Norbercik Krawczyk igrasz z ogniem. ja nie zaczynałem tylko ty , a za to co mi napisałeś pierwszy na moim profilu to cię załatwię i tak. <<napisano o 15:56:07.....

To jak to jest w końcu biedny KŁAMCO...?.

Kto pierwszy... i dlaczego .... a może wyświetlisz ten komentarz który napisałeś do profilu"pelkins"..... ,że aż tak ostro pojechał z Twoją osobą.... .

Bo coś mi tu ŚMIERDZI w TWOICH POSTACH.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
kasia m
(lkasiaM)
Wiking
PISZESZ: "Coraz bardziej przekonuje sie o tym ze do Norwegii zjechala banda kryminalistow ,chamow , debili , ogolnie scierwo ktore karieriere robilo na smietnikach..."

CZYLI WSZYSTKICH WPAKOWAŁEŚ DO JEDNEGO WORKA WIĘC NIE DZIW SIE ŻE MASZ TAKIE ODPOWIEDZI A NIE INNE JA NIEJESTEM CHAMEM DEBILEM ŚCIERWEM I PO ŚMIETNIKACH NIE CHODZE MOZE JAKIES SPROSTOWANIE BYS NAPISAL ......
JA MYSLE ZE TY BARDZO PROWOKUJESZ LUDZI NIEWIEM CZY ŚWIDOMIE CZY NIE ALE JESTES PROWOKANTEM A JA ZAWSZE OLEWAM TAKICH LUDZI I CIEBIE TEZ OLEWAM W TYM MOMENCIE TO NAJLEPSZY SPOSÓB BO TECY PROWOKANCI CZEKAJA NA TAKIE ODPOWIEDZI ABY SIE WYLADOWAC SAM SOBIE JESTES WINIEN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P &amp; B .
(pawello)
Początkujący
Dajmy se spokuj skonczcie pisac na ten temat.Kazdy moze tu przyjechac niewazne czy jest cool cz idiota a jak sie komus cos nie podoba to zawsze mozna wrocic do pl.ZMIENMY TEMAT.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
fazi napisał:
zdjecie wywoluje reakcje ,slowa posty tez, wiec kto prowokuje nie moze liczyc na brak reakcji. swoja droga po raz pierwszy przeczytalem "psi wytrysku" hihihihihi musze jutro sprzedac norwegom!
Nie słyszałeś "psi wytrysku" ?? hahah, a np. "bździna na wydechu" słyszałes? hahahahahahha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
hiltonik chyba sie zestarzalem! no to ze ty potrafisz pojechac po calosci to juz wiem,hihiihihihihihihhiihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No co ty Fazi, przeciez to takie zwykłe, ludzkie, przyjacielskie epitety. Kto by sie obrazał? Jesli do mnie ktos mówi np. "głupia ci.po" to ja mam pretensje tylko o słowo "głupia", bo za głupią sie nie uwazam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
a co to jest ci.po??? hihihiihiihhihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
No Os
(NoOs)
Wiking
IkasiaM masz racje za bardzo to uogolnilem , oczywiscie nie dotyczy to wszystkich ale jakiejs grupy ktora najbardziej jest widoczna , a ci ktorych temat nie dotyczy z pewnoscia nie beda oburzeni bo nie wezma tego do siebie
ale jak zauwazylas to nieprawidlowa interpretacja krzywdzaca ogol wiec zawezam kregi do duzej wiekszosci i jak to ktos zauwazyl koniec tematu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok